Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2013

TV Specials -Toy Story OF TERROR! (2013) - Review


Σπουδαία νέα για τους φίλους της σειράς ταινιών Toy Story.Εχθές η Disney-Pixar πρόβαλε για πρώτη φορά στην τηλεόραση ένα special επεισόδιο με τους χαρακτήρες του Toy Story να πρωταγωνιστούν σε μία ιστορία "τρόμου" με αφορμή το Halloween. 

Ο Woody (Tom Hanks), ο Buzz Lightyear (Tim Allen), η Jesse (Joan Cusack) και η υπόλοιπη παρέα   θα περάσουν ένα ολόκληρο βραδύ σε Μοτέλ ύστερα από λάστιχο που έπαθε το αυτοκίνητο κατά την διάρκεια οικογενειακής εκδρομής.




“I’m coming to get you, Betsy” είναι τα πρώτα λόγια που ακούμε από την ασπρόμαυρη ταινία τρόμου που βλέπει η αγαπημένη μας παρέα σε ένα φορητό dvdplayer πίσω στο πορτμπαγκάζ.Φυσικά έχουμε να κάνουμε με την γνωστή ατάκα “They’re coming to get you, Barbara” από την ταινία του George Romero Night of the Living Dead.

Εδώ είναι και το σημείο που καταλαβαίνουμε τι θα ακολουθήσει.22 λεπτά γεμάτα έξυπνες αναφορές σε ταινίες τρόμου (Phyco) και πολύ γέλιο είναι λίγα από τα συστατικά που δικαιώνουν κάθε φαν του Toy Story.Άλλωστε μην ξεχνάμε πως έχουμε να κάνουμε με την Pixar, μία εταιρία κινουμένων σχεδίων που δεν μας έχει απογοητεύσει ποτέ (εξαίρεση: Cars 2) και πόσο μάλλον στις αριστουργηματικές ταινίες μικρού μήκους. 


Οι ιστορία συνεχίζει από το τέλος της τρίτης ταινίας οπότε στην παρέα του Woody έχουν προστεθεί νέα μέλη όπως ο Mr. Pricklepants (o σκαντζόχοιρος αριστερά) ο οποίος σε αυτήν την ταινία κλέβει την παράσταση.Το παίζει ο "nerd" των ταινιών τρόμου δίνοντας με κάθε ευκαιρία τα φώτα του.

Το Toy Story OF TERROR! δεν είναι ούτε το πρώτο αλλά ούτε το τελευταίο animation που επηρεάζεται από την γιορτή του Halloween.Το αποτέλεσμα όμως αυτής της προσπάθεια είναι εκπληκτικό και θα το λατρέψει όχι μόνο το κοινό που υποτίθεται ότι προορίζετε αλλά και οι μεγαλύτερες ηλικίες, ειδικά όσοι μεγάλωσαν με αυτές τις ταινίες. 

Επόμενο Toy Story -TV Special την άνοιξη του 2014. 

Προσωπική Αξιολόγηση: 4/5




Δείτε επίσης: 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου