Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013

Fright Night 2 (2013) - Review


Ας ξεκινήσουμε με ένα ταξίδι πίσω στο χρόνο.

Το Fright Night (1985) με σκηνοθέτη τον Tom Holland (Child's Play) ένα ένα νοσταλγικό θρίλερ για τους φαν του είδους, με έφηβους ενάντια σε βαμπίρ γείτονες.Ακολούθησε και η όχι τόσο καλή συνέχεια με τον νεαρό Τσάρλι και τον ηθοποιό Πίτερ Βίνσεντ να αντιμετωπίζουν ξανά βρικόλακες.

Το 2011 έχουμε το ριμέικ της πρώτης ταινίας με τον Colin Farrell ως βαμπίρ που φυσικά δεν είδα αφού το πρώτο είναι αξεπέραστο.Και φτάνουμε στο 2013 όπου βγαίνει το Fright Night 2 το χειρότερο μέρος της σειράς το οποίο υποτιμήσετε πως είναι sequel της ταινίας του 2011 χωρίς όμως να έχει κάποια σύνδεση.Μοιάζει περισσότερο ως προς το είδος της πλοκής περισσότερο ως ριμέικ του πρώτου.

Μία ομάδα φοιτητών από το Αμέρικα σπουδάζει στην Ρουμανία ιστορία. Δεν τους παίρνει όμως και πολύ μέχρι ο Charlie Brewster (Will Payne) και ο ενοχλητικός φίλος του "Evil" Ed (Chris Waller) να συνειδητοποιήσουν πως η εντυπωσιακή καθηγήτρια τους Dandridge (Jaime Murray) είναι η βασίλισσα των βαμπίρ.Την ομάδα συμπληρώνει η κοπέλα του Charlie (Sacha Parkinson)


Λίγο πολύ καταλαβαίνουμε πως μπορεί να εξελιχθεί. Η ταινία υποφέρει λόγω του χαμηλού budget με αποτέλεσμα τα εφέ να είναι γελοία και πλήθος ψεύτικου αίματος να εκτοξεύετε παντού.Επίσης το υποκριτικό κομμάτι πολλές φορές να πέφτει κάτω του μετρίου.Τα σκηνικά φαίνονται αρκετά ψεύτικα όπως και ο εξοπλισμός που χρησιμοποιούνται. Όλα αυτά σκηνοθετημένα από τον Eduardo Rodriguez (El Gringo).


Το γεγονός αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν ατού της ταινίας. Τα πολύ σάπια εφέ προσφέρουν αρκετό γέλιο.Αλώστε οι σκηνές με την Jaime Murray είναι ο μόνος λόγος που αξίζει κανείς να την παρακολουθήσει σε αντίθεση με τις υπόλοιπες σκηνές που περνάνε απαρατήρητες.

Από 1 Οκτωβρίου στις αμερικάνικες αίθουσες.

Προσωπική Αξιολόγηση: 2/5


  Δείτε επίσης:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου