Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2013

Ο Charlie Hunnam αποχώρισε από τις "50 Αποχρώσεις του Γκρι"

Ο Charlie Hunnam αποχώρισε από τις "50 Αποχρώσεις του Γκρι"

Όπως ήταν γνωστό ο πρωταγωνιστής της τηλεοπτικής σειράς Sons of Anarchy είχε επιλεγεί για τον πρωταγωνιστικό ρόλο της κινηματογραφικής μεταφοράς του βιβλίου Fifty Shades of Grey. Έλα όμως που ο Hunnam δεν προλάβαινε λόγω του SoA  και τον παράτησε σύμφωνα με την ανακοίνωση της Universal:

«Οι δημιουργοί της ταινίας “Οι 50 αποχρώσεις του γκρι” και ο Charlie Hunnam συμφώνησαν να βρουν άλλον πρωταγωνιστή για την ταινία, εξαιτίας του μεγάλου φόρτου εργασίας του κυρίου Hunnam που δεν του επιτρέπει να προετοιμαστεί κατάλληλα για τον ρόλο του Christian Grey»

Πάλι καλά να λέμε, γιατί ως οπαδοί του Sons of Anarchy και του Jax κάναμε τα κλειστά μάτια γι' αυτήν του την επιλογή. Η σειρά συνεχίζεται ακάθεκτη με την εβδομάδα που μας έρχεται να προβάλετε το έκτο επεισόδιο.

Ο Charlie Hunnam αποχώρισε από τις "50 Αποχρώσεις του Γκρι"

Η ιστορία του Fifty Shades of Grey ακολουθεί την σχέση του Christian Grey, ενός 27χρονου δισεκατομμυριούχου με την νεαρή φοιτήτρια Anastasia Steele.

Το Fifty Shades of Grey κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 1 Αυγούστου του 2014 με το cast να συμπληρώνουν μέχρι στιγμής τις  Dakota Johnson, Jennifer Ehle σε σκηνοθεσία Sam Taylor-Johnson

Ποιος πιστεύεται πως θα είναι ο αντικαταστάτης του;



Δείτε επίσης:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου