Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2013

The Walking Dead: Οδηγός επιβίωσης πριν την 4η Season


Την Κυριακή που μας έρχεται θα κάνει πρεμιέρα ο πολυαναμενόμενος 4ος κύκλος του The Walking Dead. Σε περίπτωση που δεν μπορούσατε να κοιμηθείτε το βράδυ επειδή δεν ξέρατε τίποτα γι'αυτήν τη σειρά που όλοι λένε, σας έχω ετοιμάσει αυτόν εδώ τον οδηγό.Δεν περιέχει spoilers μόνο απαντήσεις σε βασικές απορίες...

Ποια είναι η κεντρική ιδέα;
Μία ομάδα ανθρώπων,άγνωστων μεταξύ τους, προσπαθούν να επιβιώσουν μετά  από το ξέσπασμα πανδημίας που κάνει του ανθρώπους zombie.

Με τι μοιάζει;
Παίρνουμε μερικά χαζά και αηδιαστικά zombie σε συνδυασμό με  την αρχή του 28 Days Later και προσθέτουμε μπόλικη σπαλτεριά. 



Πόσο διαρκεί;
Υπάρχουν τρεις κύκλοι μέχρι στιγμής και κάποια 10λεπτα webisodes.O πρώτος κύκλος έχει μόνο 6 επεισόδια, ο δεύτερος 13 και ο τρίτος 16 από 45 λεπτά περίπου το καθένα.Χωρίς πλάκα είναι από τις σειρές που βλέπεις ένα κύκλο σε μία μέρα  και δεν μιλάω για τα 6 επεισόδια.

Ποιοι είναι οι συντελεστές της σειράς;
Βασίζεται σε κόμικ του Robert Kirkman και συμμετέχουν οι Andrew Lincoln, Norman Reedus, Steven Yeun, Lauren Cohan, Chandler Riggs, Scott Wilson, Melissa McBride, David Morrissey, Emily Kinney, Danai Gurira, Chad Coleman και Sonequa Martin-Gree


Έχει πάρει κανένα Βραβείο ή...;
2 βραβεία Emmy (Καλύτερο Μακιγιάζ) και μια υποψηφιότητα για Χρυσή Σφαίρα στην κατηγορία Καλύτερη Τηλεοπτική Σειρά – Δράμα.

Γιατί να την δω;
Επειδή λατρεύεις την σαπίλα, τα ζόμπι, το σασπένς, τις ίντριγκες μεταξύ των ηρώων και τις ανατροπές..Όλα αυτά...Α και το βιντεοπαιχνίδι Left4Dead.

Γιατί όχι;
Λατρεύεις τόσο πολύ την σαπίλα που πριν ξεκινήσεις το Walking Dead έβλεπες Σπάρτακο και έχεις συνηθίσει στα 50 λεπτά επεισοδίου μόνο με σκηνές βίας και σεξ.Αν και μεταξύ μας ο Σπάρτακος σπέρνει! 


Τελικά ποια είναι η άποψη σας για το Walking Dead; 








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου