Τρίτη 6 Ιανουαρίου 2015

Midseason 2015: Οι σειρές που θα δούμε!


Μετά από ένα απογοητευτικό Φθινόπωρο για την τηλεοπτική season, με εξαίρεση το How to Get Away With Murder και αυτό με κάθε επιφύλαξη, ελπίζουμε με την αλλαγή του χρόνου να δούμε και κάτι καλύτερο. Έτσι σας παρουσιάζουμε τις 10 σειρές που μας κίνησαν το ενδιαφέρων για την Midseason 2015.

Οι Νέες Σειρές:


Marvel's Agent Carter: H Marvel ξαναχτυπά στον χώρο της τηλεόρασης με ακόμα μία σειρά. Πρόκειται για της περιπέτειες της πράκτορα Carter από την ταινία Captain America και πως ξεκίνησε η SHIELD. Τα γεγονότα διαδραματίζονται το 1946 και η πρεμιέρα θα είναι δίωρη. (trailer)
Πρεμιέρα: Τρίτη 6/1 στο ABC



Empire: Στην νέο hip hop δράμα του Fox o Terrence Howard υποδύεται έναν πρώην συμμορίτη του δρόμου που αποφασίζει να ανοίξει δικιά του δισκογραφική εταιρία όπου όλα πάνε καλά μέχρι που εμφανίζεται η πρώην γυναίκα του από την φυλακή και ζητά μερίδιο. (trailer)
Πρεμιέρα: Τετάρτη 7/1



TogethernessΚωμωδία από το κανάλι του HBO με πρωταγωνίστρια την Melanie Lynskey από το Two and Half Men. Η ιστορία μας έχει να κάνει για ένα παντρεμένο ζευγάρι που αναγκάζετε να μείνει στο σπίτι της αδερφής της νύφης.(trailer)
Πρεμιέρα: Κυριακή 11/1




Man Seeking WomanΌπως λέει και ο τίτλος η σειρά έχει να κάνει με την απελπισμένη αναζήτηση του Jay Baruchel να βρει κοπέλα αφού η μακροχρόνια σχέση που είχε τον παράτησε. Κωμωδία από το κανάλι του Fx. (trailer)
Πρεμιέρα: Τετάρτη 14/1



Backstrom: Δεν πρόκειται για μία ακόμη συνηθισμένη αστυνομική σειρά. Το κανάλι του Fox μας παρουσιάζει μία μαύρη κωμωδία με πρωταγωνιστή έναν αυτοκαταστροφικό ντετέκτιβ που αντιμετωπίζει τις καταστάσεις με τον δικό του μοναδικό τρόπο! (trailer)
Πρεμιέρα: Πέμπτη 22/1



Better Call Saul: Η σειρά που περιμένουμε με ανυπομονησία όλοι οι φαν του Breaking Bad. Ο Bob Odenkirk ως Saul Goodman είναι ακόμα ένας μικρός δικηγόρος και προσπαθεί να φτιάξει την καριέρα του. Τα γεγονότα διαδραματίζονται έξι χρόνια πριν την συνάντηση με τον mr.White και στο cast περιλαμβάνεται και ο Jonathan Banks. (trailer)
Πρεμιέρα: Κυριακή 8/2




Battle Creek: Δύο ντετέκτιβ εντελώς διαφορετικοί μεταξύ τους συνεργάζονται για να καθαρίσουν τους δρόμους του Battle Creek του Michigan. Το ενδιαφέρον σε αυτή την σειρά  είναι πως προέρχεται από τον δημιουργό του Breaking Bad, Vince Gilligan. (trailer)
Πρεμιέρα: Κυριακή 1/3


The Last Man on EarthΣτην νέα κωμωδία του FOX ο Phil Miller είναι ο τελευταίος άνθρωπος στη γη και όπως θα έκανε ο καθένας αφήνει μούσια και αναζητεί τυχόν επιζώντες. Οι παραγωγοί της σειράς είναι οι Phil Lord και Christopher Miller, το δίδυμο πίσω από The LEGO Movie και τα 21 Jump Street. (trailer)
Πρεμιέρα: Κυριακή 1/3


CSI: Cyber: Μιας και είναι της μόδας τελευταία και όλοι έχουν ένα θείο στην δίωξη ας μάθουμε ποια ακριβώς είναι η δουλειά του. Το CBS μας φέρνει άλλη μία σειρά στα πρότυπα του CSI μόνο που θα ασχολείται όπως καταλαβαίνετε με υποθέσεις ηλεκτρονικού εγκλήματος. (trailer)
Πρεμιέρα: Τρίτη 6/1 στο ABC

Σειρές που επιστρέφουν:

Επειδή 9 καινούριες σειρές μας φαίνονται "λίγες" ας δούμε και κάποιες παλιές καλές συνήθειες που επιστρέφουν με την νέα χρονιά:

The Big Bang Theory: 8/1

Banshee: 9/1 (trailer)

Helix: 16/1

Justified: 20/1

How to Get Away With Murder: 29/1 

The Walking Dead: 8/2

Vikings: 19/2

Περισσότερες πληροφορίες για την Midseason 2015 μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ

    Δείτε επίσης:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου