Τετάρτη 7 Ιανουαρίου 2015

‘Ant-Man’ Trailer: Ο πιο μικροσκοπικός ήρωας της Marvel!


Ο πιο μικροσκοπικός ήρωας της Marvel επιτέλους έρχεται στην μεγάλη οθόνη μετά από χρόνια αναμονής (σκέψου υπήρχε στα χαρτιά από τέλη '80) και θα αποτελεί  το τέλος της δεύτερης φάσης της Marvel Cinematic Universe. Πάμε λοιπόν να δούμε ποιος στο καλό είναι αυτός ο Ant-Man στο trailer που ακολουθεί:


Υπόθεση: Ο απατεώνας Scott Lang (Paul Rudd) πρέπει να βοηθήσει τον μέντορα του Dr. Hank Pym (Michael Douglas) να προστατεύσει το μυστήριο της στολής του Ant-Man, μία στολή που σε συρρικνώνει σε μέγεθος αλλά δεκαπλασιάζει την μυική σου δύναμη, από διάφορες απειλές ενώ ταυτόχρονα να οργανώσουν μία ληστεία.

Cast: O Paul Rudd ειναι ο Scott Lang aka Ant-Man, η Evangeline Lilly η Hope Van Dyne, ο Corey Stoll ο Darren Cross aka Yellowjacket, ο Bobby Cannavale ο Paxton, ο Michael Peña ο Luis, η Judy Greer η Maggie, ο Tip “Ti” Harris ο Dave, ο David Dastmalchian ο Kurt, ο Wood Harris ο Gale, ο Jordi Mollà ο Castillo και ο Michael Douglas ο Hank Pym.

Την σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Peyton Reed και η ταινία πρόκειται να κάνει πρεμιέρα στις αμερικάνικες αίθουσες στις 17/7/15.

Ποιες εντυπώσεις σας προκάλεσε το trailer; Μην ξεχνάτε πως είναι το πρώτο που κυκλοφόρησε. Μέσα στους υπόλοιπους 7 μήνες περιμένουμε να δούμε περισσότερη δράση! Μείνετε συντονισμένοι! 

   Δείτε επίσης:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου