Τετάρτη 29 Οκτωβρίου 2014

Annabelle (2014) - Review / Κριτική


Μια φορά και έναν καιρό ήταν ο James Wan, ένας τύπος που έκανε ταινιάρες τρόμου! Τόσο απλά. Αλλά επειδή ήταν ανήσυχο πνεύμα είπε να τα αφήσει αυτά και να δοκιμάσει την τύχει του στο Fast & Furious 7 που μας έρχεται την άνοιξη του 2015. Η σημερινή μας κριτική διαφέρει από τις συνηθισμένες και περιέχει παραμυθάκια, οδηγό πως να κάνετε μια καλή αρπαχτή στο Χόλιγουντ αλλά και το πως θα γλιτώσετε λεφτά από την τσέπη σας.

Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2014

Το πρώτο trailer της ταινίας "The Avengers: Age of Ultron" είναι ΕΔΩ! [UPDATED]


Μία εβδομάδα πριν απ' ότι αναμενόταν έκανε την εμφάνιση του στο διαδίκτυο το trailer της νέα ταινίας της Marvel "Avengers: Age Of Ultron"! Αυτή την φορά οι αγαπημένοι μας ήρωες έρχονται αντιμέτωποι με τον Ultron και σύμφωνα με το παρακάτω trailer μάλλον τα βρίσκουν σκούρα...

Πέμπτη 9 Οκτωβρίου 2014

22 Jump Street (2014) - Review / Κριτική


Ο Jonah Hill και ο Channing Tatum επιστρέφουν ύστερα από δύο χρόνια ξανά στον τόπο του εγκλήματος για την συνέχεια της πετυχημένης κωμωδίας 21 Jump Street. Μαζί τους και οι σκηνοθέτες Phil Lord και Christopher Miller του The Lego Movie που είδαμε νωρίτερα μέσα στην χρονιά. Αν τα προσθέσεις όλα μαζί ένα είναι σίγουρο: Θα γελάσεις με την ψυχή σου!