Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2014

TV Premiere - Οι σειρές που θα δούμε τον Ιανουάριο


Ιανουάριος 2014. Νέα χρονιά, νέα τηλεοπτική σεζόν. Κάποιες σειρές τελειώνουν και κάποιες άλλες μόλις ξεκινάνε. Επιλέξαμε  πέντε καινούριες σειρές που θα κάνουν πρεμιέρα αυτό τον μήνα συν άλλες τέσσερις που θα συνεχίσουν για δεύτερη και βάλε συνεχή χρονιά. Τέλος για bonus όλο το πρόγραμμα του Ιανουαρίου σε μία εικόνα. Πάμε να τις δούμε αναλυτικά παρακάτω:

Οι Νέες Σειρές:


Intelligence: Στην νέα σειρά του CBS o Josh Holloway (ναι από LOST) είναι ο Gabriel Vaughn. Τι ιδιαίτερο έχει όμως αυτός ο τύπος. Μπορεί και συνδέετε στο στο παγκόσμιο δίκτυο πληροφοριών χάρης ένα υπερσύγχρονο τσιπάκι που έχει εμφυτευμένο στον εγκέφαλο του. Ο ρόλος του απλός, να προστατεύει τις Η.Π.Α από τους εχθρούς της. (trailer)
Πρεμιέρα: Τρίτη 7/1


Helix: Η σειρά ακολουθεί μία ομάδα επιστημόνων που ταξιδεύουν σε ερευνητικό κέντρο στην Αρκτική για να ελέγξουν πιθανόν ξέσπασμα επιδημικής ασθένειας. Επιστημονικής φαντασίας με executive producer τον δημιουργό του Battlestar Galactica, Ronald D. Moore. (παρουσίαση σειράς / trailers / τα πρώτα 15 λεπτά
Πρεμιέρα: Παρασκευή 10/1 στο SyFy 


True Detective: Η πιο αναμενόμενη σειρά για αυτό τον μήνα με τους Matthew McConaughey και Woody Harrelson στους πρωταγωνιστικούς ρόλους, το νέο αστυνομικό δράμα του HBO φαίνεται ότι πιο ελπιδοφόρο γι' αυτή την περίοδο.Το θέμα της σειράς είναι η ανεξιχνίαστη ανθρωποκτονία που συνέβη το 1995 στην Λουιζιάνα της οποίας ο φάκελος ξανά ανοίγει 17 χρόνια μετά. (παρουσίαση σειράς / trailers)
Πρεμιέρα: Δευτέρα 12/1


Klondike: Η πρώτη μίνι-σειρά του Discovery Channel φυσικά είναι ιστορική. Πρωταγωνιστεί ο Richard Madden (Robb Stark του Game of Thrones) και έχει να κάνει με το ταξίδι δύο φίλων στην δύση τα τέλη του 1890. Παραγωγός της σειράς ο Ridley Scott!  (trailer)
Πρεμιέρα: Δευτέρα 20/1


Black Sails: Μετά την επιτυχία που σημείωσε ο "Spartacus" το κανάλι Starz έρχεται με νέα δραματική σειρά με θέμα τους πειρατές. 20 χρόνια πριν την ιστορία του Robert Louis Stevenson,“Treasure Island” βλέπουμε τις περιπέτειες του Captain Flint, του πιο ξακουστού και φοβερού πειρατή. Το κανάλι βασίζετε πολύ σε αυτήν την σειρά καθώς την έχει ήδη ανανεώσει για δεύτερο κύκλο. Χρέη παραγωγού έχει αναλάβει ο Michael Bay. (trailer)
Πρεμιέρα: Σάββατο 20/1

Σειρές που επιστρέφουν:

Με πρώτο και καλύτερο το πρώτο επεισόδιο της τρίτης season του Sherlock που προβλήθηκε στις 1/1 από το BBC και έσπασε ρεκόρ τηλεθέασης με 9,2 εκατομμύρια τηλεθεατές. Στη συνέχεια έχουμε την πρεμιέρα στης πέμπτης season του Justified 7/1 ενώ τρεις μέρες μετά έχουμε την επιστροφή του Bunshee 10/1. Στα τέλη του μήνα θα δούμε πόσο μπορούν να τραβήξουν ακόμα το The Following 20/1 για δεύτερη συνεχή χρονιά. 

Το Ιανουάριο πέρα από τις σειρές που θα ξεκινήσουν έχουμε και μερικά φινάλε από την φθινοπωρινή περίοδο. Μπορεί η πρώτη εντύπωση να μην ήταν και η καλύτερη που είχα αλλά το Sleepy Hollow αποδείχτηκε μία από τις πιο ευχάριστες σειρές της φετινής season. Οι περιπέτειες του Ichabod Crane τελειώνουν για φέτος στις 20/1 και αναμένουμε την συνέχεια του χρόνου. Τέλος θα σημάνει και για τον Dracula στις 29/1 χωρίς να ξέρουμε αν θα συνεχιστεί. Η σειρά κινείται γενικά σε μέτριους ρυθμούς.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου