Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2013

Paul Walker (1973 – 2013)


Η μοίρα έπαιξε άσχημο παιχνίδι για τον ηθοποιό Paul Walker που βρήκε τραγικό θάνατο σε τροχαίο ατύχημα εχθές στην Βαλένσια της Καλιφόρνια.Το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο φίλος του προσέκρουσε σε φανάρι με αποτέλεσμα να πάρει φωτιά και να βρουν ακαριαίο θάνατο.

Ο 40χρονος ηθοποιός έγινε γνωστός το 1999 μετά τον ρόλο του στην ταινία Varsity Blues ενώ ο ρόλος που τον καθιέρωσε είναι αυτός του Brian O'Conner στην σειρά ταινιών Fast & Furious. Είχε πρωταγωνιστήσει και στις 6 ταινίες της σειράς από το 2001  έως τώρα που ετοιμαζόταν η έβδομη, της οποίας αποτελεί άγνωστο το μέλλον καθώς είναι σε στάδιο γυρισμάτων.

Μπορεί ο ρόλος του ως Brian O'Conner να μην ήταν από τους αγαπημένους μου χαρακτήρες αλλά αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της οικογένειας του Fast & Furious και δεν μπορώ να φανταστώ την σειρά χωρίς το δικό του κομμάτι. Μου άρεσε αρκετά ο ρόλος του ως δύτη  δίπλα στην Jessica Alba στην ταινία Into the Blue (2005).

Θα ήθελα να ήταν η είδηση μία κακόγουστη πλάκα του διαδικτύου αλλά δυστυχώς υπάρχει και επίσημη ανακοίνωση από τους συνεργάτες του στο Facebook.

Ήταν πολύ γρήγοροι γι'αυτόν τον τον κόσμο. Καλό ταξίδι στον Paul και τον οδηγό του αυτοκινήτου.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου