Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013

The Blacklist 1x01 - Pilot


Την δευτέρα που μας πέρασε έκανε πρεμιέρα στην Αμερική η νέα τηλεοπτική σειρά του NBC "The Blacklist" καταγράφοντας 12εκατ. τηλεθεατές ξεπερνώντας με ευκολία το Sleepy Hollow.

James Spader είναι o Raymond "Red" Reddington ένας από τους top καταζητούμενους του FBI. Επιλέγει να παραδοθεί ώστε να κάψει επικίνδυνους μεγαλοεγκληματίες αλλά δέχεται να συνεργαστεί μόνο με την Elizabeth Keen (Megan Boone).



Το επεισόδιο ξεκινάει πολύ δυναμικά με τον Raymond "Red" Reddington να παραδίδεται  στις αρχές. Παράλληλα είναι η πρώτη μέρα στην υπηρεσία για την Elizabeth Keen που ευελπιστεί να κάνει οικογένεια με τον Ryan Eggold ως Tom Keen. Το γεγονός ότι ο Reddington θέλει να μιλήσει μόνο σε αυτήν κινεί υποψίες.Οι πληροφορίες που της δίνει επαληθεύονται και η καταδίωξη του πρώτου στην λίστα ξεκινάει...

Αν και οι σειρές με μυστικές υπηρεσίες δεν μου τραβάνε και πολύ την προσοχή αυτή εδώ με άφησε άφωνο.Το μυστήριο που περιβάλει τούς χαρακτήρες είναι το κλειδί της επιτυχίας της καθώς όσο περνούν τα λεπτά τόσο ποιο πολλά ερωτήματα βομβαρδίζουν το μυαλό σου. Η δράση είναι καταιγιστική με αρκετές γεμάτες σκηνές. Βέβαια αυτό που με έκανε να ευχαριστηθώ πιο πολύ το επεισόδιο ήταν το χιούμορ και η συμπεριφορά του  James Spader παρουσιάζοντας έναν χαρακτήρα πολύ άνετου και χαλαρού αλλά ταυτόχρονα δείχνει πως αυτός κάνει κουμάντο. Έτσι από τα πρώτα λεπτά έχουμε γρήγορη πλοκή και με σταθερές κινήσεις χτίζεται μπροστά μας ένα πολύ ωραία σειρά που υπόσχεται πολύ δράση και μυστήριο.

Προσωπική Αξιολόγηση: 4/5



Δείτε επίσης: 








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου