Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

Masters of Sex 1x01 - Pilot


Σε λιγότερο από 9 ώρες θα κάνει πρεμιέρα η νέα δραματική σειρά εποχής του Showtime Masters of SexΔημιουργός της είναι ο Michelle Ashford (ThePacific) και βασίζετε στην βιογραφία του Thomas Maier: Masters of Sex: The Life and Times of William Masters and Virginia Johnson.

Κάπου στα μέσα της δεκαετίας του 50΄ το Masters of Sex εστιάζει στην δουλεία του William 
Masters ενός διάσημου μαιευτήρα και γυναικολόγου που θέλει να ερευνήσει την ανθρώπινη σεξουαλικότητα.
Επειδή ο Masters δυσκολεύετε να πάρει έγκριση από τους ανωτέρους του αρχικά η έρευνα γίνετε εκτός νοσοκομείου-πανεπιστημίου σε οίκους ανοχής. Αυτό σταματάει όταν προσλαμβάνει την ανύπαντρη μητέρα και σεξουαλικά απελευθερωμένη Virginia Johnson για βοηθό του.Οι δυο τους θα κάνουν την έρευνα μυστικά συναντώντας αρκετές δυσκολίες.


Το cast είναι αρκετά ενδιαφέρον καθώς περιλαμβάνει τον Michael Sheen στο ρόλο του William
Masters
και την Lizzy Caplan ως Virginia Johnson στους πρωταγωνιστικούς ρόλους. Επίσης συμμετέχουν και οι Beau Bridges Caitlin Fitzgerald, Nicholas D'Agosto, Teddy Sears, και Annaleigh Ashford.

Από τα πρώτα λεπτά καταλαβαίνεις πως αυτό εδώ το έργο έχει το κάτι διαφορετικό. Λίγο η αισθητική της δεκαετίας του 50΄ με  τα ταμπού της εποχής, λίγο οι ενδιαφέρον πρωταγωνιστές μας κάνουν να πιστεύουμε πως πετύχαμε διάνα.

Οι χαρακτήρες είναι αρκετά ιδιαίτεροι με τον εκκεντρικό Masters να ξεχωρίζει.Τα ερωτήματά του πρόκειται να μας ανησυχήσουν αρκετά. Η όμορφη Johnson σκέφτεται πολύ προοδευτικά  για την εποχή της.Επίσης για ποιον λόγο η γυναίκα του τον αποκαλεί "daddy";


Όπως καταλαβαίνετε έχουμε μία αρκετά ενδιαφέρον και πικάντικη ιστορία  με σπουδαίες ερμηνείες και πολύ καλή παραγωγή. Πολύ πιθανόν πρόκειται να είναι η καλύτερη σειρά αυτής της τηλεοπτικής σεζόν.Ο πρώτος κύκλος θα έχει 12 επεισόδια. Απλά δείτε την....εκτός και αν δεν σας αρέσει το θέαμα από ζευγάρια που κάνουν σεξ και δονητές με ενσωματωμένες κάμερες!
Τελικά γιατί οι γυναίκες προσποιούνται  οργασμό; 

Προσωπική Αξιολόγηση: 4/5





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου